Migrează în
CLOUD
Acum, mai mult ca niciodată,
agilitatea afacerii este esențială
ÎNCEPE ACUM

Situațiile Extraordinare necesită Soluții Dovedite
furnizate de Experți

Astăzi, organizațiile și întreprinderile din diferite industrii își unesc forțele pentru a lupta împotriva COVID-19 și pentru a-și adapta modul de funcționare. Lucrând în parteneriat strâns cu o gamă largă de organizații publice și private, echipa Star Storage face ceea ce știe de ani buni – oferă cele mai bune servicii cloud livrate din propriul centru de date.

Eliberează-ți afacerea de costurile și povara
operațiunilor din propria Cameră IT...

Pentru a rămâne în frunte într-un peisaj tehnologic în continuă schimbare, afacerea ta trebuie să fie din ce în ce mai agilă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Însă, dacă îți administrezi încă infrastructura în Camera IT, ai putea pune piedici potențialului tău de creștere – mai ales că furnizorii de software trec la licențiere pe bază de abonamente, exclusiv în cloud.

Desprinzându-te de camera IT proprie, ai toate șansele să profiți de aceste noi modele de costuri în timp ce modernizezi mediul tău IT-ul – fie ca primul pas către o transformare IT mai mare, fie ca următoarea etapă a unei evoluții continue.

...și realizează-ți obiectivele de afaceri

Tehnologii deschise, neproprietare

Redu costurile

Eliminarea cheltuielilor de operare ale propriului tau centru de date poate conduce la reduceri semnificative de costuri în timp ce treci de la un model CapEx la un model OpEx.

performanta de varf la costuri reduse si predictibile

Îmbunătățește agilitatea

Serviciile de tip managed și accesul dinamic la resurse IT la cerere iți permit scalarea mai rapidă și accesul mai ușor la noile tehnologii.

Suntem Experti

Concentrează-te asupra afacerii

Scapă de complexitatea de gestionare și operare a centrului de date, ca să te poți concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat în cadrul afacerii tale.

increase security

Creștere securitatea

Obține nivelul de securitate și control de care ai nevoie, susținut de SLA-uri și garanții de funcționare oferite de un leader al industriei de IT.

StarVault servicii și soluții

De ce suntem diferiți

  • Performanță ridicată livrată continuu la costuri scăzute și predictibile. Centrul nostru de date local înseamnă costuri scăzute, latență mică și performanță ridicată ca beneficii asociate infrastructurii locale de cloud privat.
  • Suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locală. Interacționezi direct cu experții care iți gestionează infrastructura de cloud privat și primești recomandări proactive legate de monitorizarea serviciilor contractate sau amenințările de securitate.
  • SLA (Service Level Agreement) garantat financiar. SLA clar definit, garantat cu penalități asociate oricărei încălcări a acordului de calitate a serviciilor oferite astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează: dezvoltarea afacerii tale.
  • Flexibilitate și libertate totală. Credem în cloud hibrid și multi-cloud. Pentru că nu există niciun serviciu cloud care să ofere libertatea și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a susține workload-uri diverse, abilitați si instrumente, fără a fi nevoie de compromisuri.
  • Oferim tehnologii standard, deschise, iar tu nu ești niciodată blocat deoarece meriți să beneficiezi de pluralitate, de avantajele competiției deschise și de condiții comerciale flexibile.
  • Suntem experți. Cu mai mult de 19 ani de experiență, putem accelera trecerea afacerii tale în Cloud, în mod sigur și rapid. Experții noștri au o experiență de neegalat în construirea și furnizarea soluțiilor multi-cloud (privat și public) de top.
DESCOPERA
NOUL TAU FURNIZOR
DE INCREDERE
Rulează videoul

Migrează în Cloud

Serviciu oferit de Star Storage

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de management si protectie a informatiei pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 18 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continente, cu o puternica expertiza in industrii precum financiar-bancar, telecomunicatii, productie, utilitati si administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcursul catre transformarea digitala, mobilitate si Cloud a organizatiilor de orice marime.