Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

ACASA > Servicii > Infrastructura ca serviciu IAAS > StarVault Enterprise Cloud

STARVAULT ENTERPRISE CLOUD

StarVault Enterprise Cloud este mediul virtual dedicat organizatiilor care isi migreaza sistemul IT pe o platforma de „cloud privat” in regim de serviciu si care doresc sa controleze alocarea resurselor hardware dedicate fara a investi timp si resurse financiare pentru administrarea infrastructurii hardware. Serviciul va asigura resursele necesare platformei virtuale pe echipamente instalate in Centrul de Date Star Storage din Bucuresti. Platforma va functiona in regim de cloud privat, astfel ca resursele hardware sunt dedicate. Din interfata de management (Microsoft Azure Pack), pot fi configurate servere noi, pot fi oprite/pornite serverele existente sau modificati parametrii resurselor alocate (CPU, RAM, spatiu de stocare). De asemenea,  configureaza volumele de stocare atasate fiecarui server, configuratiile retelelor private sau publice si drepturile de acces asupra resurselor. Gradul de utilizare a resurselor hardware poate fi monitorizat din rapoartele disponibile in timp real

 

 

SERVICII DE TELECOMUNICATII

Servicii de acces la Internet

  • Adaptate pentru a acoperi nevoile de performanta si scalabilitate ale clientilor care folosesc un regim dinamic, dar pot fi configurate si pentru clientii care doresc parametrii garantati;
  • Pentru a putea accesa servicii cu o capacitate de transfer mare si intr-un mediu securizat, serviciile partajate asigura un cost eficient de operare;
  • Linii de comunicatii de date dedicate, pot fi asigurate si pe circuite fizice (dark fiber) sau servicii cu resurse rezervate: circuit layer 2 de 1 Gbps sau VPN MPLS.
  • Star Storage, prin localizarea in aceeasi cladire cu cel mai mare nod de interconecatre a operatorilor de telecom, acceseaza servicii de la orice operator national, dar si de la operatori internationali importanti. Accesul la retelele partenerilor se face direct la nivel de back-bone, retea care are deja o redundanta mare.
  • StarVault Internet Start asigura acces la o latime de banda de transfer de date de pana la 100 Mbps in Romania si 10 Mbps acces International.
  • StarVault Internet Advanced este serviciul avansata care aduce in plus protectie prin utilizarea tehnologiilor din firewall, IPS/IDS si posibilitatea de a utiliza sesiuni de VPN ocazional.

COMANDA

Comanda rapid si usor serviciul StarVault Enterprise Cloud: lasa-ne mai jos datele tale de contact si un specialist te va ghida pas cu pas in alegerea serviciului scalat nevoilor tale.

DE CE SUNTEM DIFERITI

Tehnologie de virtualizare de top adaptata la nevoile clientului (MS Hyper-V sau VMware vSphere)

Scalabilitate in functie de nevoi (platesti in functie de cat consumi)

Disponibilitate ridicata a serviciilor (99,9%)

Resurse dedicate si gazduite pe o platforma completa care ofera redundanta si securitate crescuta

Consola de administrare web dedicate, cu posibilitate de management a resurselor alocate (compute, storage, networking) pentru serverele virtuale

Storage de nivel Enterprise si servicii de securitate de ultima generatie

Serviciile de Cloud sunt oferite intr-un mediu protejat si izolat (nu parasesc Centrul de Date Star Storage din Bucuresti, Romania)

Licente pentru Windows Server incluse in abonament, indiferent cate servere se creeaza

star vault de ce suntem diferiti

BENEFICII ENTERPRISE CLOUD

ARHITECTURA

Arhitectura Enterprise Cloud

RESURSE VIDEO

Afla tot ce trebuie sa stii simplu si rapid de la experti

SERVICII CONEXE

Servicii conexe care te-ar putea interesa si ajuta in succesul de business

INCA AI INTREBARI?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate
raspunsurile de care ai nevoie.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing.
Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii.