Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

ACASA > Servicii > Infrastructura ca serviciu IAAS > Public Cloud: Microsoft Azure

CLOUD PUBLIC: MICROSOFT AZURE

Azure este o platforma profesionala de servicii in cloud, oferita de Microsoft. Datorita funcționalitatilor avansate, poti porni masini virtuale, baze de date SQL, poti crea copii de rezerva pentru resursele existente si poti face multe altele, fara a te teme de defectiuni sau de invechirea echipamentelor si a programelor informatice.

Cloud-ul public este un model de Cloud computing prin care un furnizor de servicii pune resursele la dispoziția companiilor prin intermediul internetului. 

Microsoft Azure ofera utilizatorilor prin intermediul cloud-ului public capabilități de stocare, aplicații sau mașini virtuale. Microsoft Azure oferă o flexibilitate deplină în alegerea resurselor, precum și posibilitatea de a scala din câteva clickuri caracteristicile și volumele acestor resurse, în funcție de dinamica nevoilor fiecărui utilizator. Avantajele imediate și pe termen lung sunt evidente.

Cu Azure îți reduci cheltuielile, pentru că platforma este disponibilă sub formă de abonament lunar. Eviți astfel investițiile inițiale mari pentru cumpărarea de software sau hardware nou, în timp ce îți transformi costurile de IT din cheltuieli de capital în cheltuieli operaționale.

COMANDA

Comanda rapid si usor serviciul StarVault Microsoft Azure: lasa-ne mai jos datele tale de contact si un specialist te va ghida pas cu pas 

in alegerea serviciului scalat nevoilor tale.

DE CE SUNTEM DIFERITI

Azure este un serviciu deosebit de flexibil, utilizat în numeroase domenii IT, fiind considerat o soluție excelentă pentru companii.

  • Accesibil de oriunde si oricand – Azure este un cloud public care ofera accesul la serviciile deținute de oriunde din lume. În plus, sistemul se bazează pe o retea globala de centre de date, care se extinde în permanență. Azure este o platformă care permite pornirea aplicațiilor clientilor din orice colț al lumii.
  • SLA – Microsoft Azure oferă un SLA care acoperă o funcționare a serviciului de 99,95%, o monitorizare continuă a stării serviciilor și asistență tehnică non-stop.
  • Adaptabil la nevoile tale – Este dificil să anticipezi cum îți vei administra infrastructura în viitor și, de aceea, vei plăti doar pentru utilizarea efectivă a cloud-ului Azure.
star vault de ce suntem diferiti

BENEFICII

SERVICII CONEXE

Servicii conexe care te-ar putea interesa si ajuta in succesul de business

INCA AI INTREBARI?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate
raspunsurile de care ai nevoie.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing.
Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii.