Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

ACASA > Solutii > Securitatea datelor in Cloud > Managed Security as a Service

MANAGED SECURITY AS A SERVICE

Orice companie ar trebui sa efectueze testarea sistematica a securitatii pentru a preveni efectul negativ al intreruperii sistemelor si a atacurilor cibernetice.  Scopul hackerilor este sa fure informatii pentru a obtine foloase materiale sau pur si simplu sabotarea organizatiei.

Testul de penetrare este un efort autorizat si proactiv pentru a evalua securitatea unei infrastructuri IT si de a estima capacitatea unei organizatii de a-si apara aplicatiile, retelele, utilizatorii si punctele finale (endpoints) de incercari interne si externe.

COMANDA

Comanda rapid si usor serviciul Security as a service: lasa-ne mai jos datele tale de contact si un specialist te va ghida pas cu pas in alegerea serviciului scalat nevoilor tale.

DE CE SUNTEM DIFERITI

• Detectarea si prevenirea amenintarilor la adresa securitatii
Organizatiile pot anticipa mai eficient amenintarile si pot evita accesul neautorizat la informatii esentiale si sisteme critice prin efectuarea testelor de penetrare in mod regulat;

• Evidentierea riscurilor reale
In cadrul testelor de penetrare, tester-ul incearca sa exploateze vulnerabilitatile companiei, in acelasi mod in care ar proceda un atacator in „lumea reala“

• Indeplinirea necesitatilor de monitorizare si evitarea penalitatilor
Cerintele specifice si legale impun organizatiei un anumit nivel securitate, de ex. standardul ISO 27001 sau reglementarile PCI (impun tuturor managerilor si proprietarilor de sisteme sa efectueze teste de penetrare regulate si revizuiri de securitate, cu testeri calificati).

• Reducerea ratei de nefunctionare a retelei
Testarea de penetrare sustine organizatia in evitarea pierderilor financiare prin detectarea proactiva si abordarea amenintarilor, Inainte ca incidentele de securitate sau atacurile sa aiba loc;

• Mentinerea increderii clientilor si a imaginii
Testarea de penetrare ajuta organizatia sa evite incidentele de confidentialitate a datelor care pot pune In pericol reputatia si increderea companiei;

• Abordarea proactiva a securitatii
Mentine in mod proactiv securitatea in defavoarea pierderilor extreme de capital propriu cat si stabilitatea financiara.

de ce suntem diferiti protectia sistemului existent

BENEFICII MANAGED SECURITY AS A SERVICE

ARHITECTURA

Arhitectura IAAS

SERVICII CONEXE

Servicii conexe care te-ar putea interesa si ajuta in succesul de business

INCA AI INTREBARI?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate
raspunsurile de care ai nevoie.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing.
Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii.