Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

Fa cunostinta cu noul tau furnizor
de solutii si servicii cloud
ACASA > Despre noi > Cine suntem

CINE SUNTEM

Platforma noastra de Cloud – StarVault – a ajutat sute de clienti in calatoria lor spre transformarea digitala

Serviciile StarVault disponibile in cloud-ul Star Storage, includ un portofoliu complet de servicii integrate cu rolul de a furniza utilizatorului final o infrastructura IT completa ca alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile sunt flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate. 

Am construit pe tehnologiile confirmate de industria de IT ca fiind robuste, o platforma de cloud din care oferim servicii de servere dedicate, servere virtuale, stocare si protectia datelor.

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 18 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune.

NOUTATI SI ARTICOLE

In pas cu tine si cu noile tehnologii vitale succesului afacerii tale

In cadrul oricarei organizatii, protectia datelor nu mai este un “nice to have”, ci o necesitate. Conform …
citeste >
alegerea furnizorului de Cloud
Cloud Computing joaca un rol principal cand vine vorba de transformarea digitala in 2019. Organizatiile …
citeste >
recuperare in caz de dezastru
Contextul actualPlanificarea pentru situatii neprevazute care duc la intreruperea activitatii nu este o sarcina simpla si …
citeste >

INCA AI INTREBARI?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate
raspunsurile de care ai nevoie.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing.
Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii.