Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

ACASA > Descopera > De ce StarVault

DESPRE STARVAULT

Pe parcursul ultimilor ani, Platforma noastra de Cloud – StarVault – a ajutat sute de clienti in calatoria lor spre transformarea digitala, livrand beneficii reale si ajutandu-i sa reduca semnificativ costurile.  Ca parte a programului nostru de imbunatatire continua, am inceput un proces extensiv de revizuire a strategiei care sa ne permita sa acordam o atentie sporita provocarilor IT cu care se confrunta clientii si partenerii nostri.  Am evoluat constant ca sa ajutam comunitatea de afaceri din Romania sa depaseasca aceste provocari prin intermediul unui centru de date neutru, cresterea flexibilitatii si perfectionarea serviciilor de suport.

De asemenea, continuam sa investim in platforma noastra de tip multi-cloud care reuneste ofertele de cloud privat bazate pe Microsoft Hyper-V, VMware sau KVM, ofertele de cloud public (Azure) sau optiunile hibride (StarVault, Azure Stack), astfel incat clientii nostri sa utilizeze solutia potrivita pentru fiecare tip de workload.  Oferim posibilitatea aplicatiilor moderne sa valorifice tehnologiile native de cloud dinamic, cum ar fi Azure, accelerand in acelasi timp modernizarea aplicatiilor traditionale, care sunt de obicei create pentru medii fizice si virtualizate cu VMWare, pentru a fi centralizate in acelasi Centru de Date, cu acelasi SLA de nivel enteprise, garantat financiar.

DE CE STARVAULT

SOLUTII SI SERVICII

Servicii conexe care te-ar putea interesa si ajuta in succesul de business

INCA AI INTREBARI?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate
raspunsurile de care ai nevoie.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing.
Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii.