Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

ACASA > Descopera > Scenarii de utilizare

SCENARII DE UTILIZARE

StarVault include un portofoliu complet de servicii integrate cu rolul de a furniza utilizatorului 

final flexibilitate, scalabilitate, performanta si costuri predictibile

Migrarea aplicatiilor in Cloud - Scenarii de Utilizare

Migrarea aplicatiilor in Cloud

Explozia cantitatii de date folosite de aplicatiile de afaceri pune o presiune enorma pe bugete, resursele IT si de personal necesare pentru functionarea agila a acestora. Cu StarVault APPS2Cloud iti migrezi aplicatiile in Cloud cu costuri minime si predictibile achitate lunar pentru performanta si disponibilitate garantata.

StarVault APPS2Cloud este o solutie de migrare a aplicatiilor in Cloud, ideala pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de scalare si protective a resurselor tale. Serviciul de migrare a aplicatiilor este usor de integrat si permite migrarea simultana a mai multor aplicatii si reducerea cu pana la 70% a TCO (Total Cost of Ownership).

Migrarea aplicatiei SAP in Cloud - Scenarii de utilizare

imbunatateste agilitatea, performana si rezilienta platformei SAP, reducand in acelasi timp costurile cu mediile de test&dev cu pana la 75%. Cu StarVault SAP2Cloud ai acces la infrastructura virtualizata pe baza unui abonament fix lunar, fara achiziii de echipamente hardware, software sau firewall.

StarVault SAP2Cloud este solutia de gazduire a aplicatiei SAP in cloud-ul StarVault, ideala pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de utilizare, scalare eficienta a resurselor IT si imbunatatirea performantei platformei SAP. Solutia este usor de integrat si ofera o provizionare rapida si simpla a mediilor de dezvoltare si testare cu posibilitatea de a le porni/opri oricand in functie de nevoile tale de business.

Migrarea aplicatiei SAP in Cloud - SCENARII DE UTILIZARE

SOLUTII STARVAULT

Servicii conexe care te-ar putea interesa si ajuta in succesul de business

INCA AI INTREBARI?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate
raspunsurile de care ai nevoie.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing.
Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii.