Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

Conditii legale

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.star-vault.ro. Detinut si operat de compania STAR STORAGE SA. Sediul in Bucuresti, Bld. Dimitrie Pompei nr. 8, etaj 1, sector 2, Romania.  Inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7685/2000, cod unic de inregistrare fiscala 13289912. Inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 12168. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. SC STAR STORAGE SA isi rezerva dreptul de a modifica unilateral, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime continutul prezentelor conditii legale de utilizare a site-ului.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. In situatia in care accesati site-ul si il folositi, se considera implicit ca ati acceptat termenii si conditiile legale de utilizare al acestuia.

Generalitati

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Despre produsele, serviciile si solutiile oferite de SC STAR STORAGE SA clientilor.

Drepturi de autor

Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informativ. Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea exclusiva a SC STAR STORAGE SA. De asemenea este protejat de legislatia nationala in materia proprietatii intelectuale. A drepturilor de autor, a marcilor si indicatiilor geografice, precum si de conventiile internationale aplicabile. Folosirea oricaror elemente si informatii enumerate mai sus fara obtinerea unui acord expres si prealabil de la SC STAR STORAGE SA se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.star-vault.ro nu poate fi reprodus. Nici modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma. Incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a SC STAR STORAGE SA.

Conditii, Garantii si Limitari

STAR STORAGE isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site. In functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite. Fara a fi necesara obtinerea acordului vreunui tert.
STAR STORAGE nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre Utilizatori. Chiar daca este vorba despre o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
STAR STORAGE isi rezerva dreptul ca in orice moment sa modifice in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
STAR STORAGE nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor. Inclusiv starea de functionare a computerului personal. Utilizatorii inteleg si accepta ca accesul la site si la serviciile si produsele prezentate va fi conditionat in mod obiectiv de conexiunea la internet. Si dotarile hardware si software folosite de fiecare Utilizator. STAR STORAGE isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
STAR STORAGE nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Si nu isi asuma raspunderea pentru eventuala imposibilitate de accesare a site-ului din cauza unor probleme de compatibilitate cu calculatorul propriu al fiecarui Utilizator. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Protectia datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal ale Utilizatorilor vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001. Lege privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Modul detaliat de prelucrare si protejare a datelor cu caracter personal sunt continute in politica de confidentialitate aplicabila acestui site. Pe care o puteti citi [AICI]. Informatiile furnizate de utilizatori catre SC STAR STORAGE SA prin intermediu site-ului sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse. – Efectuarea comenzilor on-line sau depunere de Curriculum Vitae pentru cei interesati de o cariera in cadrul SC STAR STORAGE SA. In conformitate cu legile in vigoare, SC STAR STORAGE SA nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti. De asemenea nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate, fara acordul dumneavoastra.

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line sau transmiterea CV-urilor catre departamentul Resurse Umane din cadrul STAR STORAGE, sunteti de acord cu faptul ca STAR STORAGE are dreptul de a insera numele, prenumele, adresa de e-mail si telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra, intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre STAR STORAGE in scopuri de vanzari si marketing;
  • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

Limitarea raspunderii

Site-ul poate contine date inexacte sau erori. Informatiile de pe site sunt pregatite şi furnizate „ca atare” fara niciun fel de garantie. Cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitate satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop. STAR STORAGE nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune speciale.Indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea pe si utilizarea acestui site.

STAR STORAGE va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte şi actualizate. Insa nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. STAR STORAGE va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor şi serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de STAR STORAGE. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct STAR STORAGE pentru a obtine informatii complete si actuale.

Monitorizare

SC STAR STORAGE SA are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului. Pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de SC STAR STORAGE SA. De asemenea de a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat.