Sales Support: +40 21 242 13 95 | T: +40 21 242 13 96

Elasticloud pe intelesul tuturor

Cu Elasticloud platesti cat consumi, pe modelul pay as you go!

Da, atat de simplu. Costurile tale vor fi in functie de traficul pe care il genereaza site-ul/blogul tau. Cum faci asta? Iti estimezi traficul si incarci contul Elasticloud cu suma necesara. 

Adica pe scurt, iti cumperi cloudeti.

Ce este un cloudet? Denumirea generica pentru resursele alocate siteului tau. Care sunt masurabile, iar unitatile de masura sunt „cloudetii”. Evident, pretul pentru un cloudet scade, pe masura ce traficul este mai mare.

Pe scurt, estimezi cat vei consuma si iti incarci contul cu numarul de cloudeti necesari, cei care se numesc „cloudeti rezervati”. Partea si mai buna este ca in cazul unui spike (trafic neobisnuit de mare pe o durata limitata de timp) se vor activa cloudetii dinamici. Adica iti va creste automat limita de resurse alocate, iar site-ul/blogul va functiona fara sa
„cada”. Doar vei fi notificat prin email ca s-a depasit limita „rezervarii” si vei plati suma aferenta traficului crescut la urmatoarea incarcare.

Foarte important! Ai 14 zile in care poti sa testezi gratuit cum functioneaza lucrurile in cadrul platformei Elasticloud. Adica poti sa vezi cum stai cu traficul si astfel sa apreciezi aproape exact cat o sa platesti.

Platforma Elasticloud NU necesita configurare sau instalare locala. De asemenea in cadrul platformei gasesti o sectiune din care iti poti alge orice aplicatie de tipul Open Source de care ai nevoie, cu un singur click, simplu si rapid, fara instalare si configurare. Poti alege dintre: WordPress, Magento, Alfresco, Drupal, Sugar CRM precum si multe altele.

Asa ca doar cu cateva click-uri de  si site-ul tau va fi complet functional. Fara programare si fara sa scrii cod. Iti creezi contul, incarci site-ul si el devine functional. Din nou te sfatuim sa profiti de cele 14 zile in care poti testa gratuit functionalitatile.

Distribuie pe

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email
Share on stumbleupon